Novice

POSLOVANJE PODJETJA OD 18. 5. 2020 DALJE

Od dne 18. 5. 2020 ponovno posluje blagajna na sedežu podjetja. Blagajna bo odprta v delovnem tednu od ponedeljka do petka med 7.30 in 14.30 uro.

Stranke, ki se bodo oglasile pri nas, naprošamo, da zaradi svoje varnosti in varnosti drugih tudi na območju Hydrovoda dosledno upoštevajo navodila pristojnih inštitucij. Prosimo, da k nam pridete le, če ste zdravi, in v objekt oz. v preddverje, kjer se izvrši plačilo, vstopate posamično, tako da bo v prostoru prisotna le ena oseba. Obvezna je uporaba zaščitne maske, pred vstopom v objekt in ob odhodu pa si temeljito razkužite roke z razkužilom, ki bo zagotovljeno.

Hkrati stranke in poslovne partnerje obveščamo, da do nadaljnjega ohranjamo večino ukrepov, sprejetih ob epidemiji koronavirusa:

- strankam in poslovnim partnerjem je tako omogočen le vstop na območje blagajne oz. preddverja, gibanje po ostalem delu poslovne stavbe pa se omogoči le izjemoma – na osnovi predhodnega dogovora

- stiki z nami prvenstveno potekajo preko telefona ali elektronske pošte (glede na naravo zadeve uporabite enega od spodnjih kontaktov ali tel. št. 01 8938 170)

- dostava blaga in pošte se izvaja na ograjeno dvorišče

- kontakti s strankami na terenu se izvajajo le ob nujnih zadevah in - kadar je le mogoče - na prostem.

Kontaktni podatki:

  • okvare na vodovodnem omrežju ali hišnem priključku – dežurna služba GSM: 051 319 800

  • obračun vodarine, spremembe podatkov odjemnih mest, javljanje stanj vodomerov, reklamacije - tel.: 01 8938 176 ali e-pošta hydrovod@hydrovod.si

  • soglasja za priključitve na javni vodovod - tel.: 01 8938 182 ali e-pošta hydrovod@hydrovod.si

Hvala za razumevanje!

Vse objave